Enøk Total og Ishavskraft har inngått en samarbeidsavtale om å tilby energispareavtaler for kunder av Ishavskraft, samt andre bedrifter som er opptatt av å redusere sitt energiforbruk.


Målsettingen er tydelig, Co2 avtrykket skal reduseres gjennom god energiledelse. 

 

Som en av Norges aller største strømleverandører har Ishavskraft satset på rådgiving om riktig energibruk i 20 år. Administrerende direktør i Ishavskraft, Stig A. Hanssen, er veldig fornøyd med valg av samarbeidspartner.

"Enøk total er et ledende fagmiljø innen energisparing, og dette er en viktig del av Ishavskraft sin satsing for aktivt å bistå norske bedrifters arbeid for å nå klimamålene», sier Hanssen.

 

«Forretningsmodellen i en energispareavtale med oss er at kundene uten noen investeringer vil spare kostnader fra første dag, energibruken optimaliseres og reduseres, vi overvåker og drifter byggene. Kundene får frigitt tid, bedrer inneklimaet, slipper selv å ta investeringsrisken og øker sin konkurransekraft og bunnlinje.», avslutter Hanssen.


Enøk total har lang erfaring med energisparing for flere typer bransjer, og samarbeidet vil gi flere kunder mulighet til å spare energi og redusere sitt COavtrykk.


Daglig leder i Enøk Total, Rune Rosseland, sier de lenge har jobbet for å finne en solid og god partner i kraftbransjen. «Når valget falt på Ishavskraft er det fordi de er løsningsorienterte og opptatt av å være den kraftleverandøren som bidrar mest til at kundene bruker minst mulig kilowattimer», sier Rosseland.