Industri
Bolig
Næring
Internkontroll
Smarthus

Enøk Total Elektro (tidligere Elit Elektro) er en leverandør av alle typer elektrotjenester. Vi betjener industri, offentlige institusjoner og privatkunder. Vårt erfarne team av elektrikere er dedikert til å levere høykvalitets løsninger til alle våre kunder.

Våre tjenester inkluderer installasjon, vedlikehold og reparasjon av elektriske systemer. Vi jobber tett med kundene våre for å forstå deres spesifikke behov og tilby skreddersydde løsninger. Vårt mål er å sikre sikkerhet, pålitelighet og effektivitet i alle våre prosjekter.

Enøk Total Elektro er også engasjert i å levere energieffektive løsninger. Vi tilbyr ulike energiløsninger som styresystemer, lysløsninger, batterier, solceller og andre energibesparende alternativer. Våre elektrikere har ekspertise i å implementere disse løsningene både for privatkunder og offentlige institusjoner. Vi bidrar til å redusere energiforbruket og miljøpåvirkningen ved å tilby bærekraftige og kostnadseffektive alternativer.Din pålitelige partner

Uansett om du trenger elektriske tjenester til ditt industrielle anlegg, offentlige bygninger eller hjemmet ditt, kan Enøk Total Elektro være din pålitelige partner. Vi er dedikert til å levere høykvalitets elektrotjenester og energieffektive løsninger som oppfyller dine behov. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere ditt prosjekt og finne den beste løsningen for deg.

Elit elektro + Enøk Total = Enøk Total elektro

Enøk Total og Elit Elektro har fusjonert for å styrke begge selskaper. Denne sammenslåingen har resultert i et bredt spekter av tjenester som kan tilbys til både privatmarkedet i Agder og næringslivet i hele Norge. Den økte kompetansen og kapasiteten gjør det mulig å levere energispareprosjekter tilpasset behovene til næringslivet, kommuner og industrien.

Elektroteamet til Enøk Total har allsidig kompetanse og kan håndtere ulike elektriske anlegg for å imøtekomme kundenes behov. Denne helhetlige tilnærmingen til energieffektivitet gir kundene muligheten til å redusere energiforbruket, spare kostnader og bidra til en bærekraftig fremtid. Med fokus på enøktjenester og bærekraftige løsninger har Enøk Total styrket sin posisjon som en pålitelig leverandør innen energieffektivitet og elektriske tjenester.

Behov for elektrotjenester? Ring Enøk Total elektro på tlf. 38278020 eller send oss en henvendelse: