Siden 2008 år har Enøk Total vært ledende innen energieffektivisering , og vi har levert imponerende resultater i en rekke ulike bransjer. Se gjerne våre resultater.

Enten det er prosessbedrifter, mekanisk industri, badeland, datasentre, kommunale bygg, retail, hoteller, næringsbygg eller verksteder – vi har løsningene som gir deg de beste kost-nytte fordelene. 

Enøk Total AS består i dag av nærmere 40 dyktige ansatte. Selskapet tilbyr tjenester innen energieffektivisering, elektro, solceller og software for energiledelse. Hemmeligheten bak vår suksess?

Vi tar en helhetlig tilnærming til energibesparelse ved å kombinere tverrfaglig ekspertise, smarte algoritmer og avansert sensorikk. Dette er områder som er i fokus i dagens teknologitunge verden. Men vi går enda lengre for å sikre at du får hentet ut det fulle potensialet av lønnsomme besparelser. Vi vurderer en rekke mindre og større tiltak som inkluderer alt fra varmetap og smart styring/regulering til effektivt utstyr med minimalt tap, gjenvinning og egenproduksjon av energi.

Vi tar også i bruk innovative metoder for å maksimere besparelsene dine. Ved å utnytte helger, ferier, røde dager og sesongskifter kan vi skape ekstraordinære resultater. Vår unike tilnærming til energiledelse tar hensyn til hver minste detalj og gir deg et gjennomsnittlig besparelsespotensial på hele 45% - en prestasjon vi er stolte av! 

Men vi stopper ikke der.

Vi leverer ikke bare nøkkelferdige prosjekter, vi tilbyr også dedikerte spesialister som overvåker, feilsøker og lukker kostbare avvik. Mens noen hevder at menneskelig overvåkning er unødvendig, vet vi at teknologien kan svikte og feil kan oppstå. Derfor har vi utviklet vårt eget system, Energy Manager som er designet for å oppdage alle typer avvik raskt. Dette gir deg trygghet og muligheten til å sende reparatører som allerede vet hvor feilen mest sannsynlig ligger.

Vi er stolte av å ha oppnådd svært gode resultater som spenner fra 35-79% energibesparelser, og vi fortsetter å levere svært gode resultater på tvers av flere bransjer.

Grunnleggeren av Enøk Total

Rune Rosseland er gründer og daglig leder i Enøk Total, med over 20 års erfaring med energieffektivisering. Med utdannelse innen elektro og aut.el installatør, så han tidlig at å energieffektivisere bygg og anlegg var svært viktig både for samfunnet på veien mot det grønne skiftet, men også for brukere og eiere av bygg, mtp. kvalitet og besparelser. Rune har hatt ansvaret for energiledelsen i GE Healtcare og Kristiansand Kommune før Enøk Total ble etablert i 2008. I tillegg har han også holdt mye kurs og foredrag innen fagfeltet for bla Kommunalteknisk forening, Nito, Enova med flere. Rune er også grunnleggeren av softwaren EnergyManager, som er et ledende system for energioppfølging og energiledelse.

Klar for å ta energieffektiviteten til nye høyder?


Ta kontakt med oss i Enøk Total i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå de beste energibesparelsene. Sammen kan vi skape en grønnere fremtid og samtidig øke din virksomhets bunnlinje.